U bevindt zich hier: StartBlogSlideluckpotshow Amersfoort 2013

Slideluckpotshow Amersfoort 2013

Op 22 juni 2013 organiseert VONK033 in samenwerking met FASadE (Forum voor Architectuur en Stedenbouw aan de Eem) tijdens de dag van de Architectuur voor de tweede keer een SLIDELUCK Amersfoort. SLIDELUCK is kortgezegd lekker eten, drinken en foto’s kijken met bijpassende muziek. Het fenomeen SLIDELUCK is overgewaaid uit New York en inmiddels geexporteerd naar tal van internationale steden en nu dus ook Amersfoort!

De SLIDELUCK vindt plaats bij ZEEP Architecten op het Oliemolenkwartier en begint rond 19.00 uur met een buffet van zelfmeegebrachte gerechten (door de bezoekers dus!!). Drankjes koop je aan de bar. Rond negen uur start de show. Verschillende fotografen zullen hun favoriete beelden etaleren op muziek. Het thema van deze editie sluit aan bij het thema van de dag van de Architectuur en is ‘Een loflied op de samenhang na een periode van individualisering.

Hieronder vindt u de iinzending van Nico en Sebastiaan Brons. Een samenwerking van vader en zoon. De film is bijzonder goed ontvangen en dat is altijd leuk om te horen.

What's he Building


 

Deel dit!